De kop is eraf!

De BDA-competitie is nu 5 rondes onderweg, de kop is er dus af!

Een tweetal spelers zijn ijzersterk begonnen aan het seizoen 2016-2017. In de eerste vijf rondes was Dick maar liefst drie keer de sterkste van het hele spul. En Co eiste maar liefst vier keer de 2e plaats voor zich op. De lange zomerstop lijkt hun beide in ieder geval goed gedaan te hebben.

En de rest dan? Nou, Joost, Gijp en Eric doen ook gewoon lekker mee hoor en mengen zich ook iedere week in het strijdgewoel om de podiumplaatsen. De verschillen zijn dan ook minimaal en zoals zo vaak gaat het om die laatste dubbel. De competitie is dus lekker onderweg en de mannen beginnen zich alweer langzaam aan voor te bereiden op Wemeldinge. Men lijkt er ook al weer bijna uit te zijn als het gaat om de fameuze BDA-cd. Hier zal waarschijnlijk as. donderdag het laatste woord over gesproken worden waarna de BDA’ers zich weer kunnen gaan buigen over hun inzending.

Tot slot blikken we nog even terug op de aftrap van het seizoen 2016-2017. Want geen nieuw seizoen natuurlijk zonder dat er om de Arie v.d. Pol-schaal wordt gespeeld. Deze strijd werd gespeeld op 6 oktober jl. Na een (z)ware titanenstrijd waarin uiteindelijk barrages voor de beslissingen moesten zorgen was het Co die met dé Schaal aan de haal ging. Een mooie en verdiende overwinning voor Co dus, proficiat! Maar gezegd moet worden dat toen ook de verschillen al minimaal waren waardoor het een echte BDA-show werd. Uiteraard werden de BDA’ers in een overvolle kantine en onder luid applaus gehuldigd. Co ontving de Schaal uit handen van Pol-junior. Pol-senior was ondanks een zeer snelle duikvlucht net niet op tijd terug op de Noord vanuit Malaga. Maar het moet gezegd worden  . . . Pol-junior kweet zich met verve van zijn taak.

Rest ons nog de uitslag en de foto’s:
1 Co  –  2 Eric  –  3 Joost  –  4 Dick  –  5 Gijp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *